Tjänster

Vi är en heltäckande byggfirma

Vi erbjuder inte enbart hjälp med byggställning och montering av sådana. faktum är att du förmodligen kan anlita oss för hela ditt projekt. Vi är en byggfirma som klarar det mesta och utöver att ordna en stabil och säker byggställning så kan vi även hjälpa våra kunder med tillbyggnader, nybyggnationer, reparationer och renoveringar - både in- och utvändigt.

Gällande renoveringar så är vi behörig enligt BBV - Byggkeramikrådet branschregler för våtrum - och det innebär att du med trygghet kan anlita oss för exempelvis en badrumsrenovering.

pall med delar av byggnadsställning i Östersund

Vi kan även erbjuda totalentreprenad i samband med en sådan där vi sköter allt från start till mål - VVS, dragning av el, installationer, plattsättning och montering. Denna entreprenadform ger dig ett lägre pris, ett säkrare jobb och ett betydligt bättre slutresultat. Vi kan även erbjuda vår expertis inom plåtslageri - där vi vintertid även kan ombesörja snöskottning - samt inom målning och tapetsering.

Genom solceller så sätter man sig själv i förarsätet gällande ekonomin. Man får en lägre kostnad och man kan sälja överskottsel vidare. Vi är specialister på att montera solceller.

En annan sak som ligger oss varmt om hjärtat gäller solceller. Vi monterar solceller och vi erbjuder färdiga startpaket från Jämtkraft. Genom att montera solceller på en villa så kommer du att få en lägre kostnad för uppvärmning och energi. Du gör dig själv oberoende och kan hela tiden även sälja överskottsel vidare till större leverantörer. Vi har specialiserat oss på montering och vi kan genom detta hjälpa till att ge dig ett billigare hem där du dessutom gör hela vår miljö en tjänst. Kontakta oss så berättar vi mer om den här tjänsten.

Oavsett om det gäller en byggställning i Östersund, en badrumsrenovering i Sveg, en köksrenovering i Järpen eller en tillbyggnad på din villa i Krokom så är vi företaget du ska kontakta. Vi levererar högkvalitativa jobb till schyssta priser!

Låt oss ordna byggställningen till ditt projekt