Om oss

Vi har över femton års erfarenhet av att leverera och montera byggställningar. Vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och större entreprenörer och vi anpassar alltid en byggställning efter kunden behov och med ett tydlig tanke på säkerhet - ur alla perspektiv. Samtliga våra anställda har gedigen utbildning och erfarenhet av montage.

Vi är en byggfirma som klarar av det mesta. Vi är behöriga enligt BBV - Byggkeramikrådets branschregler för Våtrum - och kan därigenom även åta oss projekt såsom renoveringar av badrum och tvättstugor. Behöver du hjälp med en badrumsrenovering så erbjuder vi oss att ta ett helhetsgrepp om projektet där vi sköter allting. Det ger dig ett säkrare, billigare, estetiskt tilltalande och hållbart resultat.

Du som kund är i centrum

För oss så handlar det alltid om att sätta kunden i första rummet. Du gör en investering och du ska få valuta för dina pengar. Det är viktigt att du känner dig nöjd med det färdiga resultatet och vi ger oss inte förrän detta är uppnått.

Genom åren har vi skaffat oss massor av referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. Referenser ger en trygghet och det ger dig en bättre bild av vilka vi är, hur vi jobbar och vad du kan förvänta dig då du anlitar oss.

Utöver byggställningar och renoveringar så kan vi även erbjuda hjälp med plåtslageri, snöskottning, målning- och tapetsering samt montering av solceller.

Vi är en modern byggfirma som klarar av det mesta. Alltid med kunden i centrum, alltid med schyssta priser och alltid med en leverans av högkvalitativa jobb. 

byggnadsställning i Östersund

Låt oss ordna byggställningen till ditt projekt